Service en onderhoud


Maximaal fietsplezier    

Een fiets komt van de fabriek. Fietsplezier creeren wij voor u. Dit doen wij door goed naar u te luisteren om te weten te komen wat u van u aankoop verlangd. Pas dan kunnen wij u optimaal begeleiden en adviseren met betrekking tot een goede aankoop waar u jaren plezier van heeft.

Computergestuurde fietsmeeting

Om zadelpijn, tintelende vingers, rug-en nekklachten te voorkomen beschikken wij over een computergestuurd meetsysteem waarmee wij de perfecte fietshouding voor u kunnen creeren. Ook voor zadelkeuze hebben wii een meetsysteem.

Zadels worden geleverd met 3 weken omruilgarantie

Alles wat wij verkopen kunnen wij garanderen. Een zadel is echter zo persoonlijk dat wij dat verkopen met 3 weken omruilgarantie. Of u nu 1-3-of 6 zadelwissels nodig heeft, wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om u het echte fietsplezier-gevoel weer te laten beleven.

Garantie

Omdat wij alleen met gerenomeerde merken werken die zich al hebben bewezen zit bij alle door ons geleverde fietsen een zeer goede fabrieksgarantie. Indien nodig roepen wij iedere fabrikant op het matje.

Onderhoud

U gaat bij ons niet alleen met een fantastische fiets de deur uit maar daarbij krijgt u van ons een aanbieding in onderhoud. Dit houdt in dat de fiets binnen 2 tot 3 maanden door ons gratis helemaal wordt gecontroleerd, afgesteld en gesmeerd. Ook wordt met de klant overlegd of de aankoop aan de verwachtingen voldoet en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. Na 6 maanden mag u gebruik maken van een 2e service beurt voor slechts € 25,=  (e-Bike € 35,-) Als de fiets 1 jaar oud is kunt u hem bij ons brengen voor een totale onderhoudsbeurt waar ook weer slechts € 35,=  (e-Bike 45,-) voor in rekening wordt gebracht.

werkplaats